Team PL do Nations Cup
+3
HarmoniusZ
klisiu
Bodie
7 posters
Page 1 of 1
Team PL do Nations Cup
21. Listopada koniec zapisów do Nations Cup. Jeśli chcecie grać lub zasugerować kogoś kto powinien grać, zgłaszajcie się w tym temacie.
Plan szkoleniowy wygląda tak: Najpierw zbierzemy szeroką kadrę chętnych dobrych graczy (i słabszych jako rezerwę), potem uzgodnimy najlepszy team do każdego meczu i ten team wybierze sobie taktykę.
Kapitanami jak na razie są Donnie i Zuba. Jeśli ktoś inny chce być kapitanem, niech tego zażąda. :-)
Jeśli chodzi o listę zawodników to na razie grać zgodzili się:
Donnie, Zuba, Tigero, Klisiu, DMP, SoSniak, Wacek, Longer, Ares
Jeśli znacie kogoś kto wymiata w SG, przyślijcie go do mnie.
Plan szkoleniowy wygląda tak: Najpierw zbierzemy szeroką kadrę chętnych dobrych graczy (i słabszych jako rezerwę), potem uzgodnimy najlepszy team do każdego meczu i ten team wybierze sobie taktykę.
Kapitanami jak na razie są Donnie i Zuba. Jeśli ktoś inny chce być kapitanem, niech tego zażąda. :-)
Jeśli chodzi o listę zawodników to na razie grać zgodzili się:
Donnie, Zuba, Tigero, Klisiu, DMP, SoSniak, Wacek, Longer, Ares
Jeśli znacie kogoś kto wymiata w SG, przyślijcie go do mnie.
Last edited by Donnie on Wed Oct 28, 2009 6:33 pm; edited 5 times in total
Bodie- Posts : 133
Re: Team PL do Nations Cup
A co z Verishem? Zmienił nicka czy jak?
Jeśli o mnie chodzi, to ja rezygnuję ze względu na zdrowie psychiczne i nerwy Jeden kamper podczas meczu to o jednego za wiele a w tego typu gierkach będziecie mieli ich około 2 na m2 powierzchni mapy
Czymię kciuki za was
Bestia i jego bezlitośność Harmonica (Ja jestem Kowalski a to Pani Kowalska)
Jeśli o mnie chodzi, to ja rezygnuję ze względu na zdrowie psychiczne i nerwy Jeden kamper podczas meczu to o jednego za wiele a w tego typu gierkach będziecie mieli ich około 2 na m2 powierzchni mapy
Czymię kciuki za was
Bestia i jego bezlitośność Harmonica (Ja jestem Kowalski a to Pani Kowalska)
HarmoniusZ- Posts : 1
Mnie możesz zaznaczyć, trochę się boje o czas ale w sumie myślę że zawsze się go trochę wygrzebie na granie w sg.
Sosniak- Posts : 8
Dopisałem Dmp i SoSniaka do kadry. W tym momencie polujemy na Wacka i Aresa. Jeśli chodzi o Verisha to szczerze wątpię.
ja tam nie widzę żadnego problemu podstawowy skład powinien być taki Donnie, Zuba, Sosniak i Wacek bo jeśli chodzi o resztę FAILI to jesteśmy tylko dobrzy kiedy gramy razem
P.S
W FAILU SIŁA!!!!!!
P.S
W FAILU SIŁA!!!!!!
el tiger- Guest
Nie wiem czy się przydam do czegoś, ale mogę grać z wami compadres :]
wacek- Posts : 3
Jak ostatnio widziałem Aresa to wspominał coś że jest w rezerwowym składzie, dogadywał się ktoś z nim?
Zuba podobno zna go IRL i miał go znaleźć. Wiem też, że Ares jest werbowany do klanu FAIL (tak, my wiemy o was wszystko:-p).
Byłoby najprościej gdyby Ares trafił tutaj i podpisał cyrograf. Dajcie mu linka.
Byłoby najprościej gdyby Ares trafił tutaj i podpisał cyrograf. Dajcie mu linka.
jaką ms maja rozbudowaną siatkę wywiadowczą cyrograf to on podpisze, ale z FAILEM
jak go złapiemy to powiemy mu żeby tu zajrzał
tigero- Guest
narazie to on zabawia sie na weselu siostry po weekendzie bedzie dostepnytigero wrote:jaką ms maja rozbudowaną siatkę wywiadowczą cyrograf to on podpisze, ale z FAILEM
Zubaaa- Posts : 4
Heh. Mamy problem!
"Przyjaciele" donieśli adminom, że w naszej "szerokiej kadrze" jest 4 graczy z FAIL, podczas gdy zasady pozwalają na max. 3 graczy z jednego klanu.
Dlatego niestety jeden z FAIL-ów nie będzie mógł być nawet w kadrze na ten puchar. Nie chcę wybierać kto, bo chcę uniknąć dramatów i sporów. :-)
Czy możecie uzgodnić wewnątrz klanu komu najmniej zależy na występie na NC i komu wydaje się, że nie wniesie zbyt dużo do kadry? Ta osoba sama by zrezygnowała oszczędzając nam sporu.
W zamian jak już wszystkich rozwalimy, zadedykujemy temu komuś zwycięstwo. :-)
"Przyjaciele" donieśli adminom, że w naszej "szerokiej kadrze" jest 4 graczy z FAIL, podczas gdy zasady pozwalają na max. 3 graczy z jednego klanu.
Dlatego niestety jeden z FAIL-ów nie będzie mógł być nawet w kadrze na ten puchar. Nie chcę wybierać kto, bo chcę uniknąć dramatów i sporów. :-)
Czy możecie uzgodnić wewnątrz klanu komu najmniej zależy na występie na NC i komu wydaje się, że nie wniesie zbyt dużo do kadry? Ta osoba sama by zrezygnowała oszczędzając nam sporu.
W zamian jak już wszystkich rozwalimy, zadedykujemy temu komuś zwycięstwo. :-)
Jako że moja ostatnia forma pozostawia wiele do życzenia, jestem gotów ustąpić. Poślijcie im kilka headów w imię Najjaśnieszej Rzeczypospolitej powodzenia panowie
Rodrigo- Posts : 2
Rodrigo wrote:Jako że moja ostatnia forma pozostawia wiele do życzenia, jestem gotów ustąpić. Poślijcie im kilka headów w imię Najjaśnieszej Rzeczypospolitej powodzenia panowie
Thx. :-)
Nie mam ostatnio za duzo czasu na SG. Moze ktos chcialby przejac kapitanowanie ode mnie? Zuba, Ares, Tigero?
Moj komputer zmarl smiercia tragiczna, nie bede gral w SG. Niech ktos inny przejmie kapitanowanie.
Czarno widzę tą ligę, Mly mówił że zostaniemy zdyskwalifikowani jak nic nie zagramy.
Similar topics
» Nations Cup: team captain candidates sign up *UPDATE 26/10/09*
» First Nations Cup teams
» Nations Cup Rules
» Finally some Nations cup action !
» SG Nations Cup: November / December 09
» First Nations Cup teams
» Nations Cup Rules
» Finally some Nations cup action !
» SG Nations Cup: November / December 09
Page 1 of 1